AJISAN ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ajisan Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

22 nov 2022 om 21:07 Ik heb eten niet afgehald ,was verkeerd bestselling want ik wou thuis bezorgd ,entoen heb gebeld maar de wilkeel nam niet op dus geen et gehad, ik zou graag mij Geld terug willen hebben,....
6 jul 2022 om 20:45 gyouza was heerlijk had wel meer gewild en de ramen was lekker ondanks de kleine portie maar absurd van de kippenbouillon dat het zoveel alsof ik 2 kommen kan vullen. ik kreeg mijn bestelling later dan dat werd aangegeven
6 jul 2022 om 7:47 Heerlijk eten
31 mei 2022 om 9:30 Most overpriced ramen I have had in rotterdam. Very small portions, I paid 26 euros for 1 ramen & 4 gyozas. For that amount I expected a good portion.Also, the flavour wasn't there. conclusion: expensive, small portion, not much taste. no more for me
17 mei 2022 om 9:18 Het zou lekker geweest zijn als de soep nog een beetje lauw was en optijd was gekomen
16 mei 2022 om 7:20 Quick delivery, delicious ramen. Care to write a cute message on the bag, it's a lovely touch! Thank you :) Very pleased.
10 mrt 2022 om 12:37 Bezorging was perfect. Portie is niet heel groot, als je echt honger hebt. Ook niet bijzonder van smaak helaas.
4 mrt 2022 om 23:30
11 feb 2022 om 20:17 Zeer smakelijk.
24 jan 2022 om 19:35 Dramatisch. Bijna 2 uur wachten . Onbeschofte bezorger, alles koud, taai en slap. Vies. Ook niet alles beleverd van wat ik had besteld.
19 jan 2022 om 16:25 Eten was niet warm, bezorging duurde een uur
25 dec 2021 om 17:21 soup base in ramen isn’t really tasty and noodles are bad quality. Gyoza is ok though.