AJISAN ROTTERDAM

AJISAN ROTTERDAM Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 73 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ajisan Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

31 mei 2022 om 9:30 Most overpriced ramen I have had in rotterdam. Very small portions, I paid 26 euros for 1 ramen & 4 gyozas. For that amount I expected a good portion.Also, the flavour wasn't there. conclusion: expensive, small portion, not much taste. no more for me
17 mei 2022 om 9:18 Het zou lekker geweest zijn als de soep nog een beetje lauw was en optijd was gekomen
16 mei 2022 om 7:20 Quick delivery, delicious ramen. Care to write a cute message on the bag, it's a lovely touch! Thank you :) Very pleased.
10 mrt 2022 om 12:37 Bezorging was perfect. Portie is niet heel groot, als je echt honger hebt. Ook niet bijzonder van smaak helaas.
4 mrt 2022 om 23:30
11 feb 2022 om 20:17 Zeer smakelijk.
24 jan 2022 om 19:35 Dramatisch. Bijna 2 uur wachten . Onbeschofte bezorger, alles koud, taai en slap. Vies. Ook niet alles beleverd van wat ik had besteld.
19 jan 2022 om 16:25 Eten was niet warm, bezorging duurde een uur
25 dec 2021 om 17:21 soup base in ramen isn’t really tasty and noodles are bad quality. Gyoza is ok though.
25 dec 2021 om 15:55 Kip was taai, garnalen waren niet knapperig maar zacht en sopperig. De soep had weinig smaak. Erg jammer, want ik hoorde veel goeds over ajisan. Bezorging duurde een uur.
13 dec 2021 om 19:59 De Ramen maaltijd was heerlijk! Vond de portie wel wat klein. Heb de bouillon samen met de rest van de maaltijd (was koud) in een ovenschaal opgewarmd in de magnetron. Het eten was Advies was alleen de bouillon op de warmen maar dit leek mij beter.
12 dec 2021 om 20:15 De Pokebowls waren heel erg lekker maar je krijgt erg weinig voor de prijs. De bezorging was precies op tijd.